Geert Vanden Broucke

 

Burgemeester Nieuwpoort

geert vandenbrouckeAls burgemeester van één van de boeiendste steden uit onze kustregio zal ik samen met het stadsbestuur meewerken aan de verdere sociaaleconomische ontwikkeling van de Westhoek. Dankzij RESOC-Westhoek kunnen we immers in ondeling overleg met de betrokken partners ons van nog dichterbij inzetten op de actuele, sociaaleconomische en cruciale thema's. Zo zijn mobiliteit, tewerkstelling en intergemeentelijke dialoog in onze regio belangrijke thema's die onze aandacht verdienen.

De werking van het Regionaal Sociaal Economisch Overlegcomité-Westhoek draagt ertoe bij dat wij als participerende actoren domeinen zoals werkgelegenheid en economie in onze regio niet meer los van elkaar benaderen, maar wel in onderlinge samenhang.

Als lokaal bestuur staan wij achter de doelstellingen van RESOC-Westhoek en zullen wij ijveren voor een gemeenschappelijke probleemanalyse en het bouwen aan een lange termijnstrategie inzake de sociaaleconomische ontwikkeling van onze regio.

 

© Resoc-Westhoek.be is een website van Erkend Regionaal Samenwerkingsverband West-Vlaanderen VZW,
Koning Leopold III-laan 41 8200 Brugge, Ondernemingsnummer BE 0869.753.369.
051 51 94 30 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de steun van ELFPO

Meer informatie over Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen vind je op vlaanderen.be/pdpo

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD